Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

érdekességek maite perroniról!

2011.06.22

 

Maite perroni szakított a barátjával?

2011.05.04

Az Árva angyal női főszereplője, Maite Perroni kijelentette az Hola! magazinnak, hogy ő és Carlos de la Mota szakítottak.

Maite Perroni szakított

Maiténak most zárult le a kapcsolta  Carlos de la Motával, aki szintén színész. Valamivel több mint egy hónappal azután, hogy Carlos udvarolni kezdett az Árva angyal című sorozat Marichuyának, Maite kijelentette az Hola! magazinnak, hogy kapcsolatuk véget ért.

Ritkán láthattuk, hogy a pár élvezte a szerelmet. Ha Maite megcsókolta barátját, a képek rögtön felkerültek a netre. Mindössze ennyi volt. Képek, de semmi több.  Az Árva angyal bevallotta, nagyon izgatott volt, amikor Carlos de la Mota udvarolni kezdett neki. Dulce María és a barátai gratuláltak neki.

De most ez a kapcsolat véget ért. Reméljük, hogy Maitét nem viselte meg nagyon az esemény. A színésznő azt mondta: „Jól vagyok és nyugodt, mert tudom, hogy el fog jönni majd az igazi a számomra.”

Reméljük is, hogy így lesz, és ha az a bizonyos igazi eljön, Maite Perroni nagyon boldog lesz mellette.

 

friss hírek.

2011.05.04

Maite szeretne édesanya lenni

  2010.08.16. 18:39

 

Maite elmesélte,hogy a forgatások felébresztették benne az anyai ösztönöket.A filmben született egy gyermeke Juan Migueltől.Maite elismeri,hogy az anyaság hatalmas öröm az életben.

"Igen,azt hiszem egy nőnek a legnagyobb boldogságot az jelenti az áéletben,ha édesanya lehet.Ez olyan valami,amit az élet ajándékba ad nekünk.Ez egy igazi áldás.Természetesen meg kell várni a megfelelő pillanatot az ember életében.Én egyenlőre szeretném folytatni a karrierem.Nem tudom,hogy milyen filmekben fogok szerepelni.De a lényeg a ma,és kijelenthetem,hogy boldog vagyok!"

Maite Perroni quiere ser madre

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Hozzászólások: 1
 

 
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 11240
Hónap: 514
Nap: 13